Novogodišnja Dekoracija – Ukrasne Lampe

2.440,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Novogodišnja Dekoracija – Ukrasne Lampe

Lampe  od 10 metara imaju jaku i kvalitetnu izradu, mogu se postaviti na skoro svaku čistu površinu kod kuće i na bilo kom mestu ili predmetu. Lagana žica je vodootporna i izdržljiva i može se lako saviti u bilo koji oblik.
Lampe možete kontrolisati preko APP ili preko daljinskog upravljača, što će vam olakšati korišćenje. Preuzmite APLIKACIJU tako što ćete pretražiti LED LAMP u prodavnici ili skenirati QR kod na zadnjoj strani kontrolera (oba za IOS/Android). Zatim povežite svetla preko bluetooth-a.

Sa našim LED svetlima koja menjaju boju imaćete mogućnosti kao što je daljinsko uključivanje/isključivanje svetla sa žicama, odabir ili kreiranje omiljene boje, prigušivanje/svetlije da biste podesili osvetljenost, sinhronizaciju sa muzikom ili svojim glasom. Lako možete ukrasiti dečiju sobu, spavaću sobu, jelku ili vaš sto.

Boja se menja uz muziku ili govor. Svetlo će pesmi dati par šarenih krila. Prema vašim potrebama, možete izabrati da pratite muziku ili da pevate, govorite i kucate, što je veoma pogodno za žurke, i druge aktivnosti!

RGB ukrasna svetla = 16 miliona kombinacija boja. Ova LED sijalica je idealna za dekoraciju tinejdžerskih spavaćih soba za devojčice/dečake, dekoraciju sa osvetljenjem u zatvorenom i na otvorenom, dekoraciju radnog mesta, božićnu dekoraciju, veoma je lako pričvrstiti na bilo koju površinu. Može biti rođendanska dekoracija ili osvetljenje za dekoraciju zabave. Izlazni napon je 5V, što je bezbedan za dodir. Svetleća svetla su vodootporna i pogodna za unutrašnju dekoraciju. LED višebojna bajkovita svetla, RGB vodootporna svetla za zavese, božićna svetla Bluetooth aplikacija za kontrolu svetlosti u boji.

Možete da povežete USB port direktno na napajanje, USB utičnicu ili računar i da ga koristite gde god želite, čak i u svom automobilu. Žica je vodootporna i može se normalno koristiti u vodi za posebne potrebe. Svetlo se može koristiti u zatvorenom ili na otvorenom.

Specifikacija:

  • Ulazni napon: DC5V
  • Izlazna snaga: 0.1W/LED
  • Razmak: 10cm
  • Dužina: 10 metra
  • LED čip: VS2812B IC
  • Dug životni vek:> 50000 sati
  • Radna temperatura: -20 ~ 50 °C
  • Nivo vodootpornosti: IP68 vodootporan
Prijatelj sajta:

Novogodišnja Dekoracija – Ukrasne Lampe

Težina0,3 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Lampe ukrasne
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Novogodišnja Dekoracija – Ukrasne Lampe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *