Mop Sa Kantom – Brisko

1.680,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Džoger Za Pod

Mop sa kantom – Brisko je praktičan i efikasan alat za čišćenje koji će vam pomoći da brzo i temeljno očistite svoje podne površine. Ovaj sveobuhvatni set sadrži kantu za vodu, ergonomski dizajniran mop sa teleskopskom drškom i jedinstvenim sistemom cediljke.

Jedna od glavnih karakteristika ovog proizvoda je kanta za vodu koja omogućava lako i jednostavno punjenje i pražnjenje vode. Zahvaljujući svojoj prostranoj zapremnini, omogućava vam da dugo vremena koristite vodu za čišćenje, bez potrebe za čestim punjenjem.

Mop sa teleskopskom drškom pruža udobnost i fleksibilnost prilikom kretanja po površinama koje treba očistiti. Drška je podesiva prema visini korisnika, što vam omogućava da prilagodite dužinu mopu prema svojim potrebama. Ova funkcija je posebno korisna za ljude različite visine, jer osigurava udobno korišćenje bez naprezanja leđa ili ruku.

Jedinstveni sistem cediljke na mopu omogućava vam da jednostavno izbacite višak vode sa mopa, bez potrebe za ručnim cedjenjem ili stiskanjem. Kanta sa dve odvojene posude, jedan deo je za cistu, a drugi deo za otpadnu vodu. Ovo značajno ubrzava proces čišćenja i olakšava vam da održavate mop u optimalnom stanju.

Mop – Brisko je dizajniran tako da bude veoma efikasan u uklanjanju mrlja i prljavštine sa podova. Bez obzira da li se radi o tvrdim podovima ili pločicama, ovaj mop će se nositi sa svim izazovima čišćenja. Njegova posebna glava za mop je izrađena od visokokvalitetnih mikrovlakana koja efikasno prikupljaju prašinu i nečistoće, čineći vaše podove blistavim i čistim.

Ukratko, Mop sa kantom – Brisko je savršen alat za sve one koji žele brzo, efikasno i praktično rešenje za čišćenje podova. Sa svojim inovativnim dizajnom i jednostavnom upotrebom, ovaj proizvod će vam pomoći da uštedite vreme i energiju prilikom čišćenja, dok istovremeno pruža izvanredne rezultate.

Specifikacija:

  • 1x Krpa od mikrofibera (omogućava efiksno uklanjanje prašine i prljavštine)
  • 1 x Kanta
  • 1 x teleskopska drška
  • 1 x ugrađena četka u samoj kanti
  • Materijal: ABS plastika
  • Dimenzija krpe: 33 x 13 cm
  • Dužina drške: 120 cm
  • Visina kofe: 40 cm, širina: 20 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Mop Sa Kantom – Brisko”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *