Miris Za Auto – Solarni Difuzor

1.750,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Miris Za Automobil

Praktičan difuzor za aromaterapiju koji će vam pomoći da budete budni i bez stresa tokom vožnje. Sve dok ima sunčeve svetlosti, on će se automatski rotirati, ubrzavajući difuziju arome. Nije vam potrebna baterija da biste pokrenuli aromatizer, jer on sto posto zavisi od sunčeve svetlosti.
Ovaj auto aromaterapijski difuzor ne morate  koristiti samo u automobilu, već i u: kupatilima, spavaćim sobama, kancelarijama ili u bilo kom unutrašnjem prostoru koji prima sunčevu svetlost.
Sa lepim, jednostavnim i modernim dizajnom. To je najbolja opcija za aromatizaciju i dekoraciju vašeg automobila.

Solarni difuzor mirisa za auto je inovativni proizvod koji vam omogućava da osvežite enterijer vašeg automobila uz pomoć sunčeve energije. Ovaj praktični uređaj koristi solarnu tehnologiju kako bi oslobodio mirisne note i stvorio prijatnu atmosferu dok ste u pokretu.

Jedna od glavnih prednosti solarnog difuzora mirisa za auto je njegova ekološka priroda. Kroz integrisani solarni panel, uređaj koristi energiju sunca za napajanje i rad. To znači da ne morate da koristite baterije ili da priključujete uređaj na strujni izvor. Ova energetski efikasna opcija je dobra za okolinu i smanjuje potrebu za stalnim zamjenama baterija.

Još jedna prednost solarnog difuzora mirisa za auto je njegov estetski dizajn. Uređaj je kompaktan i diskretan, ne narušavajući izgled enterijera vašeg automobila. Sa svojim modernim izgledom i jednostavnom postavkom, solarni difuzor će se besprekorno uklopiti u svaki automobil.

Specifikacija:
Mere proizvoda: 7,5 cm. širina x 3 cm. visina x 7,5 cm.
Težina proizvoda (uključujući dodatke): 0,118 kg.
Dimenzije pakovanja: 10 cm. širina x 18 cm. visina x 3 cm.
Težina pakovanja: 0,154 kg.
U paketu dobijate filter i dve arome, aromu pomorandže i aromu svežeg okeana.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Miris Za Auto – Solarni Difuzor”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *