Masažer Čistač Stopala

1.490,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Otkrijte tajnu savršeno čistih i glatkih stopala uz naš revolucionarni Masažer Čistač stopala!

Naši masažeri služe kao vaš lični spa tretman kod kuće. Sa ergonomskim dizajnom, ovi masažeri omogućavaju temeljno čišćenje stopala od pete do prstiju, pružajući vam osvežen osećaj i besprekoran izgled.

Zahvaljujući jednostavnom obliku i praktičnom dizajnu, naši masažeri su laki za korišćenje. Ne morate više savijati leđa kako biste očistili stopala – naši masažeri to obavljaju umesto vas!

Napredne funkcije uključuju usisne čaše na dnu masažera, osiguravajući da ostanu čvrsto pričvršćene za pod tokom upotrebe. Ugrađene pumice garantuju glatke pete, a kamenje je lako uklonjivo za jednostavno održavanje.

Sa preko 1.000 četkica, ovaj masažer omogućava dubinsko čišćenje i masažu stopala, pružajući vam potpunu relaksaciju i osveženje. Nikada više nećete morati da se brinete o zanemarenim stopalima!

Ovaj masažer je savršen za sve koji vole redovne pedikire ili žele da održavaju svoja stopala u besprekornom stanju. Iskoristite priliku da imate stopala koja zaslužuju – uz naš Masazer Čistač stopala!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Masažer Čistač Stopala”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *