Akcija!

Magnetni Punjač Za Apple Watch

Original price was: 2.000,00 RSD.Current price is: 1.490,00 RSD.

-26%
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Novo u ponudi – Magnetni punjač Za Apple Watch uređaje! Uživajte u vrhunskom iskustvu punjenja vašeg Apple Watch uređaja uz naš izuzetni Magnetni Bežični Punjač!

Sa dodatkom kompatibilnosti sa iWatch serijom Ultra 8 7 6 SE 5 4 3 2 , ovaj punjač postaje savršen izbor za sve korisnike koji žele brzo, sigurno i praktično punjenje svojih uređaja.

🔗 Magnetni dizajn za sigurno punjenje:

Naša napredna tehnologija obezbeđuje čvrsto prianjanje vašeg Apple Watch uređaja tokom punjenja, garantujući maksimalnu bezbednost i sprečavajući neželjeno pomeranje ili oštećenje.

🌐 Prenosiv i kompaktan:

Ovaj punjač je dizajniran sa fokusom na prenosivost i praktičnost. Sa svojim malim i laganim dimenzijama, idealan je za nošenje bilo gde, bilo kada. Bez obzira da li ste na putovanju, u kancelariji ili u školi, ovaj punjač će vam uvek biti pri ruci.

🔌 USB punjačka baza za praktičnost:

Opremljen sa USB kablom, naš punjač se jednostavno povezuje sa bilo kojim izvorom napajanja. Zahvaljujući ovoj praktičnoj opciji, punjenje vašeg Apple Watch uređaja postaje brzo, lako i dostupno u svakom trenutku.

🔄 Okrugla zavojnica za efikasno punjenje:

Unapređena okrugla zavojnica punjača savršeno se uklapa sa oblikom vašeg Apple Watch-a, pružajući ravnomerno i efikasno punjenje. Ovaj inovativni dizajn obezbeđuje brzo napajanje uređaja, čime se smanjuje vreme čekanja na upotrebu.

🔄 Kompatibilnost sa iWatch serijom Ultra 8 7 6 SE 5 4 3 2:

Naš punjač je specifično dizajniran da podrži iWatch seriju Ultra 8 7 6 SE 5 4 3 2  pružajući potpunu kompatibilnost i besprekoran rad sa svim modelima iz ove prestižne serije.

📊 Specifikacije:

  • Težina: 18g
  • Veličina: Ukupna dužina 102.8cm (od toga okrugli deo * 2.8 * 2.8 * 0.8cm, kabal 100cm)
  • Materijal: ABS
  • Struja punjenja: Napon 5V-1A

Nabavite naš Magnetni Punjač Za Apple Watch i doživite vrhunsku performansu punjenja, prilagođenu vašim potrebama. Ovo je neophodan dodatak za sve ljubitelje Apple Watch-a koji žele pouzdan i efikasan način održavanja punog kapaciteta svojih uređaja. Ne dopustite da vam baterija ikada ponovo ostane prazna! 🌟

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Magnetni Punjač Za Apple Watch”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *