LED Noćna Lampa – Meduza

2.940,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Zaronite u čaroban svet okeana, uz magični efekat koji stvara Meduza LED Noćna Lampa!

Ova elegantna lampa donosi očaravajuću atmosferu u vaš dom, pretvarajući vašu sobu u mirno morsko okruženje. Sa svojim realističnim dizajnom koji uključuje dve veštačke meduze i male ribe, ova lampa stvara iluziju pravog akvarijuma. Stvara opuštajuću i umirujuću atmosferu.

Jedinstvena funkcija menjanja boja omogućava vam da odaberete između sedam različitih svetlosnih efekata, prilagođavajući atmosferu prema vašem raspoloženju i okruženju. Osim toga, ova lampa se može koristiti kao noćno svetlo, stvarajući savršenu atmosferu za opuštanje pred spavanje ili kao prijatan dodatak svakoj zabavi.

Jednostavna instalacija i praktičan dizajn omogućavaju vam da ovu lampu postavite bilo gde u vašem domu, bilo da je to na radnom stolu, noćnom ormariću ili u dnevnoj sobi. Sa uključenim USB kablom, možete je lako povezati sa bilo kojim izvorom napajanja.

Ova Meduza LED Noćna Lampa nije samo funkcionalna, već je i savršen poklon za vaše najmilije. Bilo da je to za rođendan, Božić ili kao poklon za useljenje, ova lampa će sigurno oduševiti svakoga ko je dobije.

Oživite svoj prostor sa čarima okeana uz našu Meduza LED Noćnu Lampu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “LED Noćna Lampa – Meduza”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *