Laserski Epilator

4.500,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Otkrijte revolucionarno iskustvo uklanjanja dlačica uz naš Laserski Epilator!

Sa širokim rasponom napona od 100-240V i frekvencijom od 50/60Hz, naš epilator pruža maksimalnu snagu od 45W za profesionalne tretmane, uz tri nivoa energetske snage za prilagođavanje vašim potrebama.

Sa mogućnošću uklanjanja dlačica na pazušnom delu, nogama, liniji bikinija, licu i telu, naš epilator je siguran i efikasan za sve tipove kože i boje dlake.

Tri podešavanja brzine omogućavaju vam da prilagodite tretman vašim potrebama, obezbeđujući bezbolno uklanjanje dlačica uz maksimalnu energetsku gustinu od 5J/cm.

Sa impresivnih 500.000 impulsa, naš epilator će vam pružiti dugotrajan efekat uklanjanja dlačica. Uz LED ekran za lako praćenje postavki, i glavu od 3,9 kvadratnih centimetara, tretman je jednostavan i efikasan.

Nivoi energije od 2,0J/cm do 5,0J/cm omogućavaju vam da prilagodite intenzitet tretmana prema vašim potrebama i preferencijama.

Ovaj laserski epilatoromogućava iste kućne uslove i tretmane kao u salonima lepote, pružajući vam profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

Ne propustite priliku da se oslobodite neželjenih dlačica na efikasan i bezbolan način! Ovaj set osigurava vrhunski kvaliteti i performanse.

Nabavite svoj laserski epilator danas i otkrijte revolucionarnu lepotu bez dlačica!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Laserski Epilator”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *