Lampa Za Komarce 220V

1.590,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Lampa Protiv Komaraca

Naša lampa za komarce na 220V je idealno rešenje za oslobađanje vašeg doma od dosadnih komaraca. Ova efikasna i praktična lampa privlači komarce uz pomoć svetlosnog izvora, pružajući vam miran i udoban prostor.

Jednostavna za upotrebu, lampa se direktno priključuje u električnu utičnicu. Nakon uključivanja, LED svetlo emituje poseban spektar svetlosti koji privlači komarce. Kada komarci dođu u blizinu lampe, oni se hvataju u mrežu koja sprečava njihov ulazak u prostoriju i gori ih. Ovaj bezbedan i netoksičan način kontrole komaraca omogućava vam da se zaštitite od njihovih dosadnih ujeda bez upotrebe hemikalija ili mirisa.

Naša lampa za komarce 220V je kompaktna i laka za premeštanje, što je čini idealnom za upotrebu u spavaćim sobama, dnevnim boravcima, kuhinjama, terasama i drugim prostorima u vašem domu. Takođe je pogodna za upotrebu u kancelarijama, hotelima, kafićima i drugim komercijalnim prostorima. Lampa pokrica prostor do obimu od 18 kvadrata.

Osim što pruža zaštitu od komaraca, lampa za komarce 220V ima još jednu prednost. Zahvaljujući njenom modernom dizajnu, ona može biti i dekorativni element u vašem prostoru. Svetlo koje emituje lampa stvara prijatnu atmosferu, moguće je koristiti je kao noćno svetlo ili kao dodatak vašem enterijeru. Oplemenite svoj dom ili radno okruženje ovom elegantnom lampom koja kombinuje funkcionalnost i estetiku.

Iskoristite prednosti naše lampe za komarce 220V i uživajte u bezbrižnom boravku u vašem domu ili radnom okruženju. Oslobodite se dosadnih komaraca na efikasan i bezbedan način!

Uzimajući u obzir kvalitet, sigurnost i estetiku, lampa je pravi izbor za sve one koji žele da se oslobode komaraca na efikasan i praktičan način. Uživajte u letnjim noćima bez neprijatelja leta i obezbedite sebi miran i udoban prostor sa ovom inovativnom lampom za komarce 220V.

Specifijacija:

  • Napajanje 200V
  • Standardna utičnica
  • Snaga 10w
  • Dimenzija: 25 x 11 cm

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Lampa Za Komarce 220V”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *