Kofer Sa Bojicama (208komada)

2.380,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Nabavite ovaj neverovatan dečiji kofer sa bojicama koji će oduševiti vašu decu i podići njihovu kreativnost na najviši nivo! Ovaj komplet je dizajniran sa posebnom pažnjom prema deci, obezbeđujući siguran i nealergijski način za uživanje u umetnosti.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog kompleta je bezbednost. Boje su potpuno bezbedne i ne iritiraju dečiju kožu, a ako se slučajno nanesu na kožu, lako se peru vodom, bez brige o mrljama. Takođe, proizvod je ekološki prihvatljiv, tako da možete biti sigurni da doprinosite očuvanju okoline.

Ovaj komplet nije samo zabavan, već i edukativan. Pomaže razvoju dečije kognitivne sposobnosti za prepoznavanje boja, prostornih lokacija i oblika, dok istovremeno vežba razvoj leve i desne strane mozga. Veliki izbor boja, uključujući bojice, vodene olovke, krede i još mnogo toga, omogućava deci da stvaraju neverovatne umetničke dela i poboljšaju svoje praktične veštine.

Ovaj kofer sa bojicama dolazi sa kvalitetnom plastikom koja je izdržljiva i može trajati dugo. Dimenzije kofera su 40 cm x 31 cm x 5,5 cm, što je dovoljno prostora za sve delove kompleta.

Zabava i obrazovanje spojeni su u jednom proizvodu – Dečiji Kofer sa Bojicama. Oduševite svoju decu ovim čarobnim koferom i podstaknite njihovu umetničku stranu. Ovaj kofer je savršen poklon za decu stariju od 3 godine i garantuje sate kreativne igre i učenja. Nabavite ga danas i omogućite svojoj deci da otkriju svet umetnosti!

Paket Sadrži:

12 x Vodena Olovka

24 x Fina Vodena Olovka

48 x Bojica

24 x Krede

24 x Uljani Pastel

18 x Guščje Boje

4 x Stega za Slike

1 x Olovka

1 x Gumica

1 x Oštrač za Olovke

1 x Paleta

1 x Lepljiva Traka

1 x Četkica za Slikanje

1 x Lenjir

1 x Sunđer

15 x A4 Papir

30 x Rajfa

1 x Dvostrana Tabla za Crtanje

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Kofer Sa Bojicama (208komada)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *