Kamperska Sijalica Sa Kukom

650,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Oslobodite svoje kampovanje od tame! Novo u ponudi – Kamperska sijalica sa kukom. Ova sijalica će osvetliti vaš kamp uz toplo, žuto svetlo, stvarajući ugodnu atmosferu za vaše avanture u prirodi.

Sa snagom od 400mAh i USB priključkom tipa C, ova sijalica je spremna da vas prati kroz noć, pružajući svetlost kada vam je najpotrebnija. Bez obzira da li kampujete po kiši ili u vlažnim uslovima, naša sijalica je vodootporna i otporna na vetar i kišu, omogućavajući vam da nastavite sa svojim avanturama bez brige o osvetljenju.

S kukom koji dolazi u kompletu, možete jednostavno postaviti sijalicu gde god vam je potrebno. Postavite je na neko mesto u šatoru, na drvetu ili na kamperskom stolu. Sa tri različita moda osvetljenja – jak, slab i trepćući – možete prilagoditi osvetljenje svojim potrebama. Izaberite opušteno svetlo za raspoloženje ili snažno svetlo za osvetljavanje prostora oko kampa.

Sa kompaktnim dizajnom i ABS+PC materijalom, naša kamperska sijalica je izdržljiva i laka za nošenje. Ovo je čini idealnom za sve vaše outdoor avanture. Uključen je i Type-C USB kabl za punjenje, tako da možete lako napuniti sijalicu pre nego što krenete na sledeću avanturu.

Oslobodite svoju avanturističku dušu uz našu Kampersku sijalicu sa kukom i uživajte u svakom trenutku provedenom u prirodi.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Kamperska Sijalica Sa Kukom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *