Grejač Auto Sedišta 12V

1.070,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Grejač Auto Sedišta 12V

Ove grejane sedalne presvlake sedišta su jednostavne za upotrebu. Samo uključite kabl u utičnicu od 12V vašeg vozila i podesite podešavanje grejanja. Lako se instalira, čvrsto i savršeno pristaje uz auto sedište. Sprečava nakupljanje toplote unutar jastuka tako što raspršuje toplotu kada ne sedite na jastuku. Može se koristiti i na sedištu automobila na strani suvozača.

Tokom upotrebe, vodite računa da ožičenje bude podalje od grejnog elementa.

Kada se instalira, pokriva većinu fabričke kože sedišta, tako da takođe pruža određenu zaštitu od prljavštine i mrlja na presvlakama svetlije boje. Grejane presvlake za auto sedišta su praktični dodaci koji štite sedišta vašeg automobila i čine ih udobnijim, posebno ako živite na mestu gde su hladne zime. Grejana presvlaka obezbeđuje toplotu kada se uključi.

Pomaže u zaštiti površina vaših sedišta od prolivanja i održava vas toplim dok vozite. Grejane presvlake za auto sedišta mogu biti posebno korisne za automobile u oblastima sa intenzivnim zimama, kao i za automobile koji još nemaju grejana sedišta. Korišćenje grejane presvlake za auto sedište može imati mnoge prednosti.

Udobnost: Grejana presvlaka auto sedišta može vam pomoći da vam bude udobno tokom vožnje tako što održava temperaturu po vašem izboru i pruža toplotu tokom hladnog vremena.

Zaštita sedišta i unutrašnjosti: Bilo koja vrsta presvlake za auto sedišta može da pruži zaštitu sedištima vašeg automobila pokrivajući njihove površine, često materijalom koji se lako čisti.

Ova zaštita može biti dragocena tokom zimskih meseci jer održava sedišta suvim čak i u snežnim ili ledenim uslovima.

Opuštanje mišića: davanje toplote vašim mišićima može biti odličan način da ih opustite i sprečite grčeve ili naprezanje, koji se mogu razviti tokom dugih vožnji. Neke grejane navlake za auto sedišta takođe imaju funkcije masaže, koje mogu pružiti još više opuštanja vaših mišića tokom vožnje ili parkiranja.

Paket sadrži:

1x sedalni deo dimenzije 45x45cm
1x kabl sa utičnicom na 12V
Boja grejača je braon.

Prijatelj sajta:
Grejač Auto Sedišta 12V
Grejač Auto Sedišta 12V

 

 

Težina0,2 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Grejač sedišta
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Veliki Alati doo Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Grejač Auto Sedišta 12V”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *