Električna Skara Bez Dima

4.900,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Elekom Električna Skara Bez Dima omogućava da vaša kreativnost u kuhinji dođe do izražaja!

Unapređenje vaše svakodnevne kulinarske rutine nikada nije bilo lakše zahvaljujući Elekom Električnoj Skari bez dima, koja predvodi evoluciju u kuhinjskim pomagalima. Ovaj članak vam donosi pregled njenih impresivnih karakteristika i praktičnog dizajna.

Nelepljiv Premaz za Savršene Rezultate

Jedna od ključnih karakteristika ove električne skare je njen nelepljiv premaz od bakra, koji olakšava pripremu hrane i čišćenje. Hrana se više neće lepiti za površinu, čuvajući njen prirodni ukus i teksturu.

Zdravija Priprema Hrane

Elekom Električna Skara ima posudu za oticanje masti, što znači da možete pripremati zdravije obroke bez suvišnih masnoća. Višak masti se jednostavno otapa i uklanja, čineći vašu hranu manje masnom, ali podjednako ukusnom.

Precizna Temperaturna Kontrola

Opremljena termostatom i mogućnošću podešavanja temperature, ova skara vam pruža potpunu kontrolu nad procesom kuvanja. Bez obzira da li pripremate roštilj, piletinu ili nešto drugo, uvijek ćete postići savršene rezultate.

Praktična i Sigurna

Električna skara je prilagodljiva svakom prostoru, možete je koristiti unutar zatvorenog prostora bez brige o dimu ili neprijatnim mirisima. Termoizolovane drške i osnova dodatno povećavaju bezbednost i udobnost tokom rukovanja.

Dimenzije ploče od 25×38 cm pružaju dovoljno prostora za pripremu većih komada hrane, što je idealno za porodična okupljanja i večernje zabave.

Sa snagom od AC: 220-240V/50-60Hz i maksimalnom snagom od 1250 W, Elekom Električna Skara bez Dima je snabdevena dovoljnom energijom za brzu i efikasnu pripremu hrane.

Osvežite svoju kuhinju uz Elekom Električnu Skaru i pustite svoju kreativnost da dođe do izražaja dok pripremate raznovrsne obroke bez napora. Nabavite svoju skaru danas i uđite u novu eru praktične i ukusne pripreme hrane! Sa Elekom Električnom Skarom, vaša kuhinja će postati vaša oaza kreativnosti i gastronomske izvrsnosti.

Specifikacije:

  • Sadrži posudu za oticanje masti
  • Termostat reguliše temperaturu
  • Može se koristiti unutar zatvorenog prostora jer nema dima
  • Termoizolovane drške i osnova
  • Dimenzije ploče: 25×38 cm
  • AC: 220240V/5060Hz
  • Maksimalna snaga: 1250 W

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Električna Skara Bez Dima”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *