Električna Mašina Za Mlevenje Mesa 1200W

7.400,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Masina Za Meso

Električna mašina za mlevenje mesa, pravljenje kobasica, mlevenje voća i povrća. Pogodno za sve vrste mesa, stabilna osnova – neklizajuća, veliko ležište za punjenje. Visokokvalitetni čelični noževi, metalne ploče za fino, srednje i grubo mlevenje, metalna osovina zupčanika, samlje oko 1,2 kg u minuti.

  1. Mlevenje mesa: Glavna funkcija ove mašine je mlevenje svežeg mesa. Uz pomoć specijalnog priključka, mesa se unosi u mašinu, a zatim se koristi mehanizam za mlevenje koji melje meso u sitnije komade. Možete prilagoditi podešavanja mašine kako biste dobili željenu teksturu mlevenog mesa, od grubog do finog.
  2. Pravljenje kobasica: Električna mašina za mlevenje mesa dolazi sa priključcima i dodacima za pravljenje kobasica. Ovi dodaci omogućavaju da napravite domaće kobasice različitih veličina i oblika. Mašina pomaže da se meso pravilno ubaci u crevo za kobasice i da se ravnomerno napuni.
  3. Mlevenje voća i povrća: Osim mesa, ova mašina često ima mogućnost mlevenja voća i povrća. Možete koristiti odgovarajuće priključke kako biste meljali voće i povrće za pripremu raznih jela, kao što su umaci, salate, pirei i sokovi. To vam omogućava da koristite mašinu za raznovrsnu pripremu hrane.
  4. Sigurnost i praktičnost: Električna mašina za mlevenje mesa je opremljena sigurnosnim funkcijama, kao što su zaključavanje poklopca i zaštita od pregrevanja. Takođe, lako su rasklapa i čišćenje nakon upotrebe je relativno jednostavno.

Važno je pridržavati se uputstava proizvođača prilikom korišćenja ove mašine kako biste postigli najbolje rezultate i održavali sigurnost tokom upotrebe.

  • 3 vrste metalnih brusnih diskova (pogodno za: meso, povrće, voće, orašaste plodove, itd.)
  • S/S noževi za sečenje
  • Prilozi: za meso, za mlevenje paradajza, pravljenje kobasica
  • Napajanje: 220-240 V/ 50-60 Hz
  • Maksimalna snaga 1200W

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Električna Mašina Za Mlevenje Mesa 1200W”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *