Džojstik Za PS4

2.320,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Osvežite svoje iskustvo igranja uz naš novi Džojstik za PS4, savršen dodatak vašoj gaming opremi. Izrađen od visokokvalitetne plastike i gume, ovaj kontroler pruža izuzetnu udobnost i dugotrajnost.

Sa težinom od približno 250 grama, osećaćete se lako i slobodno tokom svake igre. Sa kapacitetom baterije od 800 mAh i DC 5v napajanjem, naš Džojstik će vam omogućiti sate neometanog igranja.

Punite ga jednostavno putem klasičnog USB tipa A ulaza, prilagođenog svim vašim uređajima. Bez obzira da li preferirate bežično povezivanje ili želite čvrstu vezu putem kabla, naš kontroler nudi obe opcije za najbolje iskustvo.

Dugmadi našeg Džojstika prate standardni raspored – četiri akcijska dugmeta (X, O, kvadrat i trougao), D-pad (strelice), dva analognog palca (L3 i R3), Share dugme, Options dugme, touchpad i PS dugme. Analogni palci su visoko precizni, pružajući vam kontrolu koja je potrebna za precizno kretanje u igrama.

Iskusite dodatni nivo realizma uz ugrađenu funkciju vibracije koja omogućava taktičke povratne informacije tokom igranja. Džojstik je opremljen i šestosnim senzorom pokreta (giroskop i akcelerometar), omogućavajući igrama da reaguju na vaše kretanje i naginjanje kontrolera.

Dodatna interaktivnost dolazi kroz touchpad na vrhu kontrolera, koji registruje dodirne komande i gestove, pružajući vam novi način interakcije u igrama.

Uz naš Džojstik za PS4, ne samo da ćete poboljšati svoje gaming iskustvo, već ćete i otkriti nove dimenzije zabave. Neka vaša igra počne!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Džojstik Za PS4”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *