Difuzer Ulja

999,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Difuzer Ulja

Difuzer Ulja – Moderan dizajn. Napravljen od visokokvalitetne ABS plastike, uljni difuzor može da se uskladi sa dizajnom enterijera svakog doma ili kancelarije. Proizvod takođe dolazi u dve različite boje (tamno drvo, svetlo drvo) koje su pogodne za vašu specifičnu šemu boja. Idealno za vašu dnevnu sobu, spavaću sobu, kancelariju, spa ili studio za jogu.
Kapacitet magle od 130 ml: Iako je kompaktne veličine, difuzor ulja može da radi od 6-8 sati i može da ispuni malu sobu ili kancelariju smirujućim mirisom. Takođe može delovati kao ovlaživač i poboljšati kvalitet vazduha oko vas.

Dugme za jednostavno rukovanje: Difuzor ulja radi u tri različite funkcije: uključenje, samo zamagljivanje i isključivanje. Lagani dodir na dugme će automatski uključiti difuzor, otpuštajući maglu i aktivirajući LED svetla. Drugi dodir će isključiti LED svetla, oslobađajući samo maglu. Treći dodir će ručno isključiti difuzor.
Promena LED svetla: Ovi difuzori imaju 3 RGB LED svetala koja mogu poslužiti kao umirujuće noćno svetlo dok spavate noću. Mini ultrazvučni difuzor ulja je odličan alat za oslobađanje korisnih eteričnih ulja u vazduh i stvaranje opuštajuće atmosfere gde god da se nalazite. Promenljivo osvetljenje raspoloženja i tihi rad čine ga idealnim za korišćenje preko noći dok se odmarate. Ovaj difuzor esencijalnog ulja dolazi u okruglom dizajnu drvenog zrna koji je udubljen na vrhu i ima jedinstveni izrezani uzorak na dnu, što doprinosi njegovoj eleganciji.

Ponesite difuzor ako putujete na odmor ili poslovno. Kompaktne veličine i težine lako će stati u svaki prtljag i može lepo da sedi na bilo kojoj maloj površini. Ovaj divni proizvod može biti unikatan poklon vašim najmilijima, prijateljima ili kolegama za svaku priliku. Očistite ga najmanje jednom nedeljno, održavajte ga suvim kada ga ne koristite. Koristite eterična ulja i svežu vodu da biste u potpunosti iskoristili prednosti difuzora.

Paket sadrži:

  • Difuzer
  • USB kabl za punjenje difuzera
  • Filter
  • Kapacitet 130 ml
  • Dimenzija: 104mm x 100m
  • Pokriva maksimalno 40 metra kvadratna
  • Uputstvo

 

Prijatelj sajta:
Mini Klima - Rashladni uređaj
Mini Klima – Rashladni uređaj
Težina0,3 kg
Deklaracija: No selection

Naziv proizvoda: Difuzer
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Difuzer Ulja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *