Difuzer Sa Efektom Vatre

2.500,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Difuzer Sa Efektom Vatre

Opustite se, umirite i uživajte u potpunosti sa našim difuzerom mirisa, koji je stručno izrađen korišćenjem visokokvalitetnog PP materijala, procesa oblaganja dugmadi i koristi inteligentna LED svetla u kombinaciji sa efektom ovlaživača plamena da stvori realističan atmosfera plamena.

Sa kompaktnim, jedinstvenim i prenosivim dizajnom, ovaj ovlaživač za spavaću sobu je veoma koristan za poboljšanje kvaliteta vazduha, takođe možete dodati 3-5 kapi svojih omiljenih eteričnih ulja da biste ublažili umor, hidratizovali kožu i obezbedili prijatnu atmosferu da se opustite. savršen za kućnu kancelariju, jogu, teretanu i divan poklon za prijatelje, porodicu ili voljene osobe. Jedinstveni efekat dizajna sa efektom plamena koristi kombinaciju LED svetla i magle da bi proizveo realističan efekat plamena, baš kao što plamen gori, što donosi romantičnu atmosferu u prostoriji.

Ovaj plameni aromaterapijski difuzor ima kapacitet rezervoara za vodu od 240 ml i može raditi neprekidno više od 18 sati. Koristi isti siguran i ekološki PP materijal kao flašice za bebe. Kada voda nestane, automatski će prestati da radi kako bi zaštitio difuzor.

Električni, ultrazvučni, difuzor dozira eterična ulja u vazduh kroz vibracije ploče koja izaziva ultrazvučne talase, stvarajući mikroskopske čestice ulja koje se raspršuju u vazduhu. Rezervoar za vodu se mora napuniti prema uputstvima proizvođača za svaki difuzor, a zatim dodati oko 10 kapi eteričnih ulja u zavisnosti od željenog mirisa i efekta difuzora; da li podiže, inspiriše, umiruje ili opušta.

Vibracije iz difuzora uzrokuju da se eterična ulja pomešaju sa vodenom parom i rasprše kao veoma fina magla u vazduh.

Ovi difuzori nisu posebno bučni, tako da mnogi ljudi smatraju da nije previše ometajući za upotrebu u kancelariji. Eterična ulja poput limuna citrusa, grejpfruta i narandže i peperminta mogu vam pomoći da se koncentrišete!
  • Difuzer Sa Efektom Vatre se puni preko USB kabla koji dolazi u pakovanju sa difuzerom.
  • Dimenzije difuzera su date u fotografijama.
  • Jako jednostavan za upotrebu.
  • Potrebno je da samo skinete poklopac i sipate vodu.
  • Možere dodati neke mirise poput miršljavih ulja.
Prijatelj sajta:

Težina0,7 kg
Deklaracija: No selection

Naziv proizvoda: Difuzer
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

1 recenzija za Difuzer Sa Efektom Vatre

  1. Jovana Manić

    Prelep difuzer.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *