Dečiji Pametni Sat sa GPS-om

3.000,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Dečiji Pametni Sat sa GPS-om

Ove narukvice roditeljima pokazuju lokaciju dece u realnom vremenu i u slučaju da se dete izgubi ovim uređajem za praćenje roditelji mogu lako da dođu do svog deteta gde god da se nalazi. roditelji mogu lako da prate GPS lokaciju svoje dece koristeći aplikaciju na svom uređaju. Aplikacija pruža veoma preciznu lokaciju dece roditeljima. Njegova odlična stvar je što je dostupan i za Android i IOS korisnike.

Njegove neverovatne karakteristike i precizni rezultati su dokazali da je to jedna od najboljih GPS narukvica za praćenje za decu. Ima kameru za daljinsko upravljanje i uslugu diktafona. Ovo je super-kvalitetan uređaj otporan na prašinu i vodu. Posebno je pogodan za decu koja ga koriste u školi ili drugim aktivnostima na otvorenom. Napravljen od netoksičnog ABS plastičnog materijala, sa mekom i izdržljivom prilagođenom silikonskom trakom, otporan je na znoj i prskanje, što je visoke sigurnosne performanse i izdržljivosti. Nosite ga bilo gde tokom zabavnih parkova, školskih izleta i drugih aktivnosti na otvorenom. Podržava USB punjenje. Naš dečji pametni sat je dizajniran sa ekranom osetljivim na dodir.

Naš pametni sat za decu sa ugrađenim GPS inteligentnim pozicioniranjem, možete da proverite lokaciju svoje dece na telefonu u bilo kom trenutku. Unapred podesite bezbedan domet vašeg deteta, kada dete napusti bezbednu zonu, vaš telefon će odmah dobiti upozorenje. Kada dete naiđe na nevolju, pritisnite i držite SOS dugme 3 sekunde, sat će automatski birati unapred podešena 3 hitna poziva dok se na njega ne odgovori.

Odlican dizajn sa brojnim funkcijama – alarm,SOS alarm za slučaj nužde, vremenska prognoza, daljinsko isključivanje.

 

UPUTSTVO ZA POVEZIVANJE

Napuniti sat (punjenje traje oko 2 sata)
 1. Ubaciti SIM karticu na kojoj je prethodno aktiviran prenos podataka (internet). Obavezno proveriti da li se na satu ocitava ukljucen prenos podataka (↑↓)
 2. Instalirati aplikaciju na mobilni telefon. Aplikaciji se pristupa preko QR koda koji dobijate u uputstvu za upotrebu. Ukoliko telefon nema instaliranu aplikaciju za skeniranje QR kodova preuzmite neku sa Play Store/Apple Store.
 3. Pokrenuti instaliranu aplikaciju (SeTracker ili SeTracker2) I registrujte se na istu unosenjem dostupnog email-a i lozinke po Vasem izboru.
 4. Nakon registracije uneti potrebne podatke:
 • Povezati sat sa telefonom skeniranjem QR koda do koga se dolazi kroz meni satica – device info – register code – na ekranu sata se pojavljuje kod koji je potrebno skenirati.
 • Popuniti trazene podatke – srodstvo sa vlasnikom sata, ime uredjaja …
 1. Podesiti potrebne informacije (neke od osnovnih funkcija)
 • Izabrati vremensku zonu EAST GMT+1 kako bi se sat podesio na nase vreme
 • Telefonski imenik – svi brojevi koje unesete preko aplikacije bice umemorisane u telefonskom imeniku sata preko koga ce korisnik moci da pozove.
 • SOS brojevi – moguce je uneti SOS brojeve telefona koje ce korisnik sata pozvati duzim pritiskom na SOS dugme. Sat zove sve SOS brojeve po postavljenom redosledu dok mu jedan ne odgovori na poziv ili dva puta odbije poziv.
 • Disable in Class – preko aplikacije se podesava vreme kada je dete u skoli i u toku koga sat blokira pozive.

 

Kapacitet baterije: 400mAh
Veličina sata: 51x38x16mm
Ekran ekrana: 1,44 inča
Frekvencija: 850/900/1800/1900 quad band
Uz Dečiji Pametni Sat sa GPS-om USB kabl za punjenje

Prijatelj sajta:

Težina0,1 kg
Deklaracija: No selection

Naziv proizvoda:
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: MS Mobile DOO Beograd

1 recenzija za Dečiji Pametni Sat sa GPS-om

 1. Snežana Ivanović

  Pouzdan i precizan sat što se tiče lokacje i ostalih fikcija.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *