Bežični Ventilator Na Razvlačenje

3.150,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Preosivi Ventilator

USB ventilator od 7.5 inča na razvlačenje je prenosivi uređaj koji je zgodan za lično hlađenje u neposrednoj blizini. Kao što ime govori, napaja se preko USB veze, kao što je ona na vašem računaru, adaptera za napajanje koji uključite u zidnu utičnicu ili prenosive baterije.

Ventilator je opremljen sa 3 turboventilatorske lopatice i motorom bez četkica. Duva prirodni vetar i ultra tih. Dizajniran sa gustim mrežastim poklopcem, koji može u potpunosti izbeći povredu dece.
USB napajanje. Može se puniti preko pover bank-a, laptopa, računara, punjača za automobile, usb kabla, itd. Kapacitet baterije 7200mAh traje dosta dugo, što vam omogućava da uživate u hladnom vetru skoro ceo dan.
Ovaj prenosivi ventilator na postolju može se koristiti kao stoni ventilator, ventilator na postolju, podni ventilator i stojeći ventilator, lako zadovolji vaše različite potrebe za visinom ventilatora.
Podesiva za 180 stepeni, a prednja rešetka je odvojiva i lako se čisti. Dizajniran sa rastegljivim držačima i postoljem protiv klizanja, čini ventilator fleksibilnijim i stabilnijim.
Prenosni stoni/stalni ventilator. Ovaj multifunkcionalni ventilator sa USB napajanjem štedi energiju, izuzetno dugo vreme rada, lagan i prenosiv, fleksibilan i podesiv gore/dole. Odlično za dom, sobu, kancelarijski sto, kamp, spavaonicu, na otvorenom itd.

Ovaj stoni ventilator ima tri podešavanja brzine – meki, prirodni vetar i jak vetar – da biste se rashladili. U zavisnosti od podešavanja brzine, baterija od 7200mAh obezbeđuje između 5 i 24 sati sa jednim punjenjem.

Ako tražite izdržljiv punjivi ventilator sa dugim trajanjem baterije, ovaj ventilator je odličan izbor. Ovaj punjivi ventilator ima pouzdanu bateriju kapaciteta 7200mAh. Kao takav, može da radi do 24 sati kada je potpuno napunjen, što je mnogo više od onoga što većina ventilatora na baterije nudi.

Pored toga, ventilator ima tehnologiju brzog punjenja, tako da je potrebno dva ili tri sata da se potpuno napuni. To ga čini odličnim saputnikom na putovanju za one koji vole plivanje i planinarenje, između ostalih aktivnosti na otvorenom.  Ovaj punjivi ventilator je izdržljiv jer ima robusnu oštricu i metalni okvir, što eliminiše potrebu za čestim popravkama ili zamenama. Ventilator je stabilan i tih jer je njegova struktura zasnovana na DC motoru bez četkica i aerodinamičnosti. Brzina vetra se glatko menja čak i kada je nasumično podešavate, što ga čini pogodnim za upotrebu u kancelariji. Ovaj ventilator je takođe lagan i prenosiv jer je, tako da ga možete lako nositi.

Specifikacija:

Veličina proizvoda: 19,7 * 19,7 * 9,3 cm (sklopljeno)
Nakon skupljanja: 36 cm
Maksimalno rasklopljen: 100 cm
Radno vreme: 5-24 sata
Vreme punjenja: 4-5 sati
Decibel buke: 30-40dB
Snaga pražnjenja: 1.3-4.8W
Napon punjenja: DC5V/2A
Radna brzina ventilator : 2.3-4.0m/s
Baterija: 7200mAh

Prijatelj sajta:

Mini Klima - Rashladni uređaj
Bežični Ventilator Na Razvlačenje
Težina0,7 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Ventilator
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Bežični Ventilator Na Razvlačenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *