Bežični punjač za iPhone, Samsung i ostale telefone – 3 u 1

2.690,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Bežični Punjač za telefon 3u1 : Punjač za telefon, lampa i bluetooth zvučnik

U današnjem dobu, kada tehnologija stalno napreduje, tražimo uređaje koji ne samo da su funkcionalni, već i dodaju dašak elegancije i praktičnosti našem svakodnevnom životu. Predstavljamo vam najnoviju inovaciju koja će vas oduševiti – Bežični Punjač 3u1, multifunkcionalni uređaj koji će promeniti način na koji punite svoje pametne uređaje i unaprediti ambijent vašeg prostora. U ovom blog članku, detaljno ćemo istražiti sve aspekte ovog neverovatnog uređaja, ističući njegove karakteristike i prednosti.

Univerzalna Kompatibilnost:

Jedna od najvažnijih karakteristika Bežičnog Punjača 3u1 je njegova univerzalna kompatibilnost. Ovaj uređaj nije samo običan punjač; on je pravi partner za vaše pametne uređaje. Sa sposobnošću brzog bežičnog punjenja od 10W, Bežični Punjač podržava iPhone modele 11, 12, 13, 14, kao i najnovije Samsung telefone. Još važnije, ovaj punjač se lako prilagođava svakom uređaju koji podržava Qi bežično punjenje. To znači da možete zaboraviti na gomilu kablova i samo postavite svoj uređaj na Bežični Punjač kako biste ga napunili.

Tehničke Specifikacije:

Bežični Punjač nije samo praktičan, već i tehnički impresivan. Sa svojim elegantnim dizajnom u beloj ili crnoj boji, ovaj uređaj se ističe gde god da ga postavite. Sa snagom punjenja od 5W-7.5W-10W, možete biti sigurni da će vaši uređaji biti brzo i efikasno napunjeni. Ali to nije sve. Bežični Punjač takođe ima Bluetooth 5.0 tehnologiju, koja omogućava besprekornu bežičnu audio reprodukciju sa snagom od 5W. To znači da možete slušati omiljenu muziku ili podcaste dok se vaš telefon puni, stvarajući savršenu atmosferu u vašem domu ili kancelariji.

Svestranost i Estetika:

Bežični Punjač 3u1 nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Osim bežičnog punjenja i Bluetooth audio opcija, ovaj uređaj ima i integrisanu atmosfersku lampu sa 6 različitih režima svetla. Možete birati između jednobojnog svetla, dvostrukog trčanja konja, trostrukog trčanja konja ili čak sedmobojnog trčanja konja pritiskom na dugme “M”. To znači da možete prilagoditi osvetljenje prostora prema vašem raspoloženju i ambijentu.

Jednostavan za Upotrebu:

Bežični Punjač dolazi sa jednostavnim interfejsom koji vam omogućava da lako prebacujete između različitih režima. Od bežičnog punjenja do Bluetooth audio reprodukcije, sve je na dohvat ruke. Uz prateći kabl za punjenje i detaljan korisnički priručnik, postavljanje i korišćenje ovog uređaja nikada nije bilo jednostavnije. Bez obzira na vaše tehničko znanje, Bežični Punjač će biti lako integrisan u vašu svakodnevicu.

Zaključak:

Bežični Punjač 3u1 je više od običnog punjača – to je inovacija koja spaja vrhunsku tehnologiju sa estetskom elegancijom. Sa svojom univerzalnom kompatibilnošću, brzim punjenjem, Bluetooth audio opcijom i atraktivnim svetlosnim efektima, ovaj uređaj će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Transformišite vaše iskustvo punjenja i unapredite svoj prostor uz Bežični Punjač 3u1. Osetite budućnost tehnologije na vašem dlanu i uživajte u praktičnosti i eleganciji ovog revolucionarnog uređaja. Kupite ga sada i doživite tehničku revoluciju u punjenju pametnih uređaja!

Punjač za telefon : Najčešća pitanja

Pitanje 1: Koji pametni uređaji podržavaju Bežični Punjač 3u1?

Odgovor: Bežični Punjač podržava iPhone modele 11, 12, 13, 14, kao i najnovije Samsung telefone, kao i sve uređaje koji podržavaju Qi bežično punjenje.

Sa elegantnim dizajnom u beloj ili crnoj boji, Bežični Punjač ističe se i vizuelno i tehnički. Sa snagom od 5W-7.5W-10W, brzo punjenje je zagarantovano. Bluetooth 5.0 tehnologija omogućava bežični audio doživljaj sa snagom od 5W, stvarajući savršenu atmosferu za vaše prostorije.

Pitanje 2: Kako izgleda Bežični Punjač?

Odgovor: Bežični Punjač dolazi u elegantnom dizajnu u beloj ili crnoj boji sa LED svetlosnim efektima koji ga čine vizuelno atraktivnim.

Osim bežičnog punjenja i Bluetooth audio opcija, Bežični Punjač ima i integrisanu atmosfersku lampu sa 6 različitih režima svetla. Odaberite između jednobojnog svetla, dvostrukog trčanja konja, trostrukog trčanja konja ili sedmobojnog trčanja konja pritiskom na dugme “M”. Ovaj uređaj nije samo funkcionalan, već i vizuelno zadivljujuć.

Pitanje 3: Kako se koristi Bežični Punjač?

Odgovor: Bežični Punjač dolazi sa jednostavnim interfejsom koji vam omogućava da lako prebacujete između različitih režima. Uz prateći kabl za punjenje i detaljan korisnički priručnik, postavljanje i korišćenje ovog uređaja nikada nije bilo jednostavnije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Bežični punjač za iPhone, Samsung i ostale telefone – 3 u 1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *