Bežični Punjač - Power Bank Sa 4 Kabla
Bežični Punjač - QI Power Bank
3.390,00 RSD

Bežični Punjač – QI Power Bank

3.390,00 RSD

Troškovi isporuke snosi kupac.

Kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od dana isporuke. Za više detalja, pročitajte ovde: Povraćaj novca

Rok za isporuku proizvoda iz našeg asortimana je 1-3 radna dana. Možete naručiti, ne zahtevamo plaćanje unapred.

Garantni rok 24 Meseca uz obavezu čuvanja fiskalnog računa.

Opis

Bežični Punjač – QI Power Bank sa 4 Kabla od 20000mAh pruža veoma zgodan i lak način punjenja pametnih telefona i drugih uređaja kada su daleko od električne mreže. Pover bankovi za bežično punjenje su za one uređaje koji se mogu puniti bežično. Mogu se definisati kao prenosive baterije. Mogu se puniti pomoću USB punjača kada je napajanje dostupno, a zatim se koriste za punjenje baterija koje se napajaju kao što su mobilni telefoni i niz drugih uređaja koji bi inače koristili USB punjač. Ovj pover bank se puni iz standardnog USB punjača i postoje indikacije na pover banku u pogledu stanja napunjenosti. Kada se baterija potpuno napuni, može se koristiti za punjenje drugih uređaja.

Bežična baterija za napajanje: Sa mnogim uređajima kao što su telefoni, slušalice i slično koji sada imaju mogućnost bežičnog punjenja, ovaj koncept je usvojila industrija pover bank-a.

Ovaj poverbank koristi Qi standard koji su usvojili gotovo svi elektronski uređaji koji se mogu puniti bežično. Najbolje je da isključite pover bank za bežično punjenje kada se punjenje završi, a zatim je kolo za bežično punjenje onemogućeno i napajanje se neće nepotrebno prazniti. Svi punjači koriste punjive baterije zasnovane na litijumskoj tehnologiji. Litijum-jonske i litijum-polimerske baterije najčešće se koriste za baterije. Pover bank – prenosivi punjači su posebno korisni jer omogućavaju punjenje predmeta na baterije u pokretu. Kako nije uvek moguće doći do mrežnog napajanja svaki put kada je potrebno punjenje mobilnog telefona ili drugog uređaja koji se napaja baterijama, ove baterije su sada postale etabliran proizvod i veoma su korisne, posebno kada ste na putovanju.

Trebalo bi da punite svoj pover bank samo onoliko vremena koliko je potrebno da se napuni baterija. Kada se uređaj potpuno napuni, trebalo bi da ga isključite iz izvora napajanja. Količina vremena potrebnog pover bank-u da dostigne svoj puni kapacitet varira u zavisnosti od tipa.

  • Specifikacija punjača:
  • Kapacitet baterije 20000mAh
  • Bežično punjenje
  • 4 Kabla za punjenje – Apple kabl, Micro USB, Type-C i USB
  • LCD ekran
  • Dve LED sijalice
  • Dimenzija 47 * 70 * 27.5mm
  • Boja punjača crna
Prijatelj sajta:
Bežični Punjač - Power Bank Sa 4 Kabla

Bežični Punjač – QI Power Bank

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Bežični Punjač – QI Power Bank”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *