Baterijska LED Lampa – Prvezak

995,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Baterijska LED Lampa – Prvezak – COB mala baterijska lampa, mali LED privezak za ključeve, ručna baterijska lampa, Mini LED radna lampa, USB punjiva, 4 režima svetla. Prenosno džepno svetlo sa sklopivim nosačem otvarača za flaše za kampovanje, lov, ribolov. Neverovatno JAKA lampa malih dimenzija.

Jarko COB svetlo: Ova lampa za ključeve može emitovati svetlost od 500 lumena maksimalno. Naše prenosivo COB radno svetlo emituje snop koji može da osvetli veliku površinu. LED lampa omogućava da se ovo svetlo koristi kao malo radno svetlo i svetlo za hitne slučajeve.
4 režima osvetljenja: Svetlo za privezak za ključeve ima 4 režima osvetljenja da zadovolji vaše različite potrebe. COB 60% osvetljenosti, COB 30% osvetljenosti, COB strobe i režim pune osvetljenosti.
Punjivo: Interfejs za punjenje preko tipa C , a punjiva baterija je 500mA i neprekidno osvetljenje 4 sata. Osvetljene lampe je 800LM!
Lako za nošenje: Možete ga okačiti na ranac ili staviti u torbu.
Široke primene: džepna baterijska lampa sa privezkom za ključeveje vodootporna, može se koristiti kao otvarač za flaše ili spoljna lampa noću. Takođe se može koristiti za noćni ribolov, kampovanje i osvetljenje za noćni rad. Lampa sa zadnje strane ima magnet. COB baterijska lampa se može pričvrstiti na bilo koji metal, a takođe se može postaviti pod drugim uglom ili okačiti na određenom mestu.

Baterijska LED Lampa – Prvezak. Napaja je ugrađena punjiva baterija velikog kapaciteta, koja se može koristiti u kombinaciji sa drugim uobičajenim prenosivim uređajima za napajanje, kao što su računari, laptopovi, punjači za automobile, zidni punjači i mobilni izvori napajanja, kontrolera. Prenosna baterijska lampa ima kuku i petlju, koja se lako može pričvrstiti na privezak za ključeve ili torbu, i vodootporna je i otporna na udarce. Ili, takođe je dobar vadičep. Može se koristiti u različitim uslovina kao što su kampovanje, šetnja psa, pronalaženje stvari, popravka i td.

Prijatelj sajta:

Reflektor Za Kampovanje - Solarna Lampa

Težina0,15 kg
Deklaracija

Naziv proizvoda: Lampa
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Baterijska LED Lampa – Prvezak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *