Baterijska Lampa Sa Zoomom

1.300,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Novo u ponudi – Baterijska Lampa sa Zoomom koja će postati vaš verni saputnik tokom kampovanja, outdoor aktivnosti i hitnih situacija. Ova inovativna lampa kombinuje vrhunsku svetlosnu snagu sa ključnim karakteristikama koje je čine neodoljivom.

Snažna i Otporna Konstrukcija: Telo lampe je pažljivo izrađeno od visokokvalitetnog ABS materijala. Pružiće vam ne samo izuzetnu svetlosnu moć već i čvrstu konstrukciju koja se lako nosi sa zahtevima spoljne sredine.

Efikasnost Punjenja na Visokom Nivou: Interni sistem žičane veze primenjuje visokoučinkoviti pojačavački krug. Omogućava optimalno iskorišćenje baterija. Uz snažnu bateriju, ova lampa obezbeđuje dugotrajnu svetlost koja će pratiti vaše avanture.

Vodootporna Sigurnost: Izvanredna vodootporna svojstva čine je savršenom za korišćenje u različitim vremenskim uslovima tokom outdoor aktivnosti, osiguravajući da svetlost ne jenjava čak ni pod kišom.

Podesiv Zoom i Pet Režima Svetlosti: Prilagodite širinu svetlosnog snopa prema vašim potrebama pomoću funkcije podesivog zooma. Pet različitih režima svetlosti (visoko, srednje, nisko, treperenje, SOS) pružaju vam fleksibilnost i prilagodljivost u različitim situacijama.

Praktično Punjenje putem USB-a: Zahvaljujući USB priključku za punjenje, lampa se lako puni bilo gde i bilo kada, čineći je idealnim rešenjem za putovanja i kampovanje, gde god da vas avantura odvede.

Nezavisno od toga da li krećete u prirodu, planirate šetnju kroz divljinu ili želite biti pripremljeni za hitne situacije, naša Baterijska Lampa sa Zoomom zadovoljava sve vaše potrebe za pouzdanim i snažnim izvorom svetlosti. Uzmite kontrolu nad mrakom i uživajte u bezbednim i svetlim avanturama.

  • Uz pomoć ove lampe možete puniti i Vaš telefon!
  • 2000 Lumena
  • Lampa može da svetli do 10h

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Baterijska Lampa Sa Zoomom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *