Auto Pretvarač 12V

4.850,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Auto Pretvarač 12V snage od 300W nudi veliku pogodnost na vašem putovanju, u automobilu, kamionu, za vikendicu, kamopovanje ili motornom čamcu. Pogodno punjenje za vaš pametni telefon iphone, samsung, huawei, kameru, iPad , tablet, laptop, pametni sat, PSP i drugi uređaji.

Auto inverter za napajanje sa utičnicom za 220V, duplo brzo punjenje 2.4A  2xUSB portovima (Dual-port sharing).Obezbeđuje najveću brzinu i stabilno kontinuirano napajanje za uređaji za punjenje sa utičnicom i dva USB-a, rešiće problem napajanja za vaše dugo putovanje, kampovanje, zabavu u automobilu i hitne slučajeve. Auto Pretvarač 12V može se prikljčiti na akumulator, tako da ako nemate struju na vikendicu ili bilo kom drugom mestu možete imati konstantan naopn od 300W.

Prenosiv i stabilan ( Auto Pretvarač 12V) . Utičnica za automobil mala težina: 500g. Napravljen od ABS materijala otpornog na vatru, neće vas ometati na putu, ugrađeni osigurač za zaštitu vašeg uređaja od potpune zaštite od kratkog spoja, niskog napona, prepunjavanja, prenapona, preopterećenja, preopterećenja i temperaturna zaštita. Ugrađeni veoma tihi ventilator za hlađenje sa automatskim kontrolom temperature pomaže u smanjenju toplote i sprečavanju nestašice. Inverter može napajati konzolu za igru kako bi se deca zabavljala na dugom putovanju. U RV-u, invertori obezbeđuju napajanje naizmeničnom strujom i za male kućne i kuhinjske uređaje do 300W.

Auto pretvarac specifikacija:
  • Snaga 300W
  • Napajanje 12V
  • 1x utičnica 220V
  • 2x USB

 

Prijatelj sajta:

 

Deklaracija

Naziv proizvoda: Pretvarač
Jedinica mere: Komad
Proizvođač: Kina
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Xiaomiao LIU PR Pančevo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Auto Pretvarač 12V”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *