Aparat Protiv Komaraca – Električni

2.990,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Aparat Protiv Insekata

Aparat protiv komaraca je električni uređaj koji je dizajniran da obezbedi zaštitu od napasnih komaraca i drugih insekata. Ovaj praktični uređaj je idealan za upotrebu u domovima, kancelarijama, terasama i drugim prostorima gde želite da se zaštitite od dosadnih insekata.

Jedna od ključnih karakteristika ovog aparata je električna mrežica koja privlači komarce i druge insekte. Kada se insekt približi aparatu, mrežica stvara električni šok koji efikasno eliminiše insekte. Ova tehnologija je bezbedna za ljude i kućne ljubimce, ali vrlo efikasna protiv insekata.

Aparat protiv komaraca je jednostavan za upotrebu. Potrebno je samo priključiti ga u električnu utičnicu i uključiti. Može se postaviti u različite prostorije u vašem domu i deluje kontinuirano, pružajući vam dugotrajnu zaštitu od dosadnih komaraca. Takođe je tiho u radu, tako da neće ometati vaš san ili svakodnevne aktivnosti.

Još jedna prednost ovog aparata je njegova ekološka priroda. Umesto korišćenja hemikalija ili otrova, on koristi fizički način eliminacije insekata. To ga čini sigurnim izborom za porodice sa decom i kućnim ljubimcima, kao i za one koji žele da izbegnu upotrebu hemijskih sredstava u svojim prostorijama.

Aparat protiv komaraca dolazi u kompaktnom i modernom dizajnu, koji se lako uklapa u svaki enterijer. Takođe je lagan i prenosiv, što vam omogućava da ga koristite i na putovanjima, kampovanju ili bilo gde gde vam je potrebna zaštita od insekata.

Uz ovaj aparat, možete uživati u mirnom i bezbrižnom okruženju, bez dosadnih ujeda komaraca. Pruža vam efikasnu i sigurnu zaštitu od insekata, čime stvara prijatnu atmosferu u prostoru.

 

Specifikacija:

Kuka za kačenje
Dimenzije: 38 x 25 x 8 cm
Za prostorije: 30 do 50 m2
Snaga: 20 W

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Aparat Protiv Komaraca – Električni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *