Akumulator 12V – Za Efikasno Napajanje

1.390,00 RSD4.490,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

AGM Akumulator

Gel akumulator je vrsta baterija koje koriste geliranu elektrolitsku tečnost umesto tečnosti u obliku kiseline, što ih čini sigurnijim i otpornijim na curenje. Ovaj akumulator su popularni izbor za različite primene, uključujući solarne sisteme, odredjena električna vozila, kampere, brodske sisteme i mnoge druge.

Jedna od glavnih prednosti gel akumulatora je što su osetljivi na manje vibracije i mogu se postaviti u različitim položajima, čineći ih fleksibilnijim u instalaciji. Osim toga, imaju duži životni vek u poređenju sa standardnim olovnim kiselinama, što ih čini ekonomičnijim izborom na duže staze.

12V Gel akumulator su pogodni za primenu u sistemima koji zahtevaju konstantno i pouzdano napajanje, kao što su sistemi za osvetljenje, električni alati, sigurnosni sistemi i slično. Njihova konstrukcija omogućava otpornost na duboko pražnjenje, što ih čini idealnim za aplikacije gde je potrebno dugotrajno napajanje bez gubitka performansi.

Osim toga, gel akumulatori su poznati po svojoj niskoj stopi samopražnjenja, što znači da zadržavaju veći deo svoje energije čak i kada nisu u upotrebi, čineći ih pouzdanim izvorom energije kada su potrebni. Uz to, zbog svoje sigurne konstrukcije, gel akumulatori su manje skloni emisiji gasova tokom punjenja i rukovanja, što ih čini ekološki prihvatljivijim izborom u poređenju sa nekim drugim vrstama baterija.

Akumulator Za Solarne Panele

Takođe ove akumulatore mozete koristiti i za solarne panele.

Specifikacija:

Marka: RAGGIE
Tip: Gel baterija/UPS baterija/Punjiva baterija
Voltaža: 12V
Radni ciklus 14,5 – 14,9V

TežinaNema podataka
DimenzijeNema podataka

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Akumulator 12V – Za Efikasno Napajanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *