Stoni Ventilator 3 u 1 ELEKOM

4.650,00 RSD

(1 recenzija korisnika)
Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraPonedeljak - Nedelja 10h-18h
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Zidni Ventilator

Stoni ventilator sa tri načina upotrebe je praktičan uređaj za osvežavanje vazduha koji može biti postavljen na različite načine, uključujući rad na podu, zidu i radnoj površini.

 1. Podna upotreba: Kada se koristi kao podni ventilator, uređaj ima stabilnu osnovu koja omogućava postavljanje na pod. Može se koristiti u prostorijama kao što su dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije ili bilo koja druga prostorija u kojoj je potrebno osvežiti vazduh. Pomoću podešavanja brzine ventilacije možete prilagoditi protok vazduha prema svojim potrebama uz 3 brzine novoa rada.
 2. Zidna upotreba: Ovaj stoni ventilator takođe ima mogućnost zidne montaže. Dolazi sa nosačem koji se može pričvrstiti na zid. To je idealno za one koji žele osloboditi prostor na podu ili imaju manje prostorije. Montiranje na zid omogućava optimalno kruženje vazduha u prostoriji, bez zauzimanja prostora na podu.
 3. Upotreba na radnoj površini: Osim podne i zidne upotrebe, ovaj ventilator može se postaviti i na radnu površinu, kao što su stolovi, stolice ili radni stolovi. Njegova kompaktna veličina i dizajn omogućavaju vam da ga jednostavno postavite na radnoj površini i koristite ga tokom rada, studiranja ili bilo koje druge aktivnosti gde je potrebno osveženje.

Stoni ventilator sa tri načina upotrebe obično ima kontrolne dugmiće ili prekidače koji omogućavaju podešavanje brzine ventilacije, rotacije ili drugih funkcija zavisno od modela. Takođe može imati i dodatne funkcije poput tajmera ili daljinskog upravljača za još veću praktičnost.

Važno je da se pridržavate uputstava proizvođača prilikom montaže, postavljanja i upotrebe ovog ventilatora kako biste osigurali sigurnost i optimalno funkcionisanje uređaja.

Specifikacija:

 • Marka Elekom (EK-1724F)
 • 3 nivoa rada
 • Dugme za uključivanje/isključivanje
 • Podešavanje visine
 • Stabilno postolje
 • Niska buka motora
 • Tri načina upotrebe: pod, zid i radna površina
 • Prečnik glave – 46 cm/ 18 inča
 • funkcija “rotacija glave” – 90 stepeni
 • Napajanje: 220V/ 50 Hz/ 55W

1 recenzija za Stoni Ventilator 3 u 1 ELEKOM

 1. Aleksandra Lazić 14224Lajkovac.SeloVračević bb

  Savršeni svi proizvodi.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *