Solarna Zidna Lampa 4 Komada
Solarna Zidna Lampa 4 Komada
1.890,00 RSD

Solarna Zidna Lampa 4 Komada

1.890,00 RSD

Troškovi isporuke snosi kupac.

Kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od dana isporuke. Za više detalja, pročitajte ovde: Povraćaj novca

Rok za isporuku proizvoda iz našeg asortimana je 1-3 radna dana. Možete naručiti, ne zahtevamo plaćanje unapred.

Garantni rok 24 Meseca uz obavezu čuvanja fiskalnog računa.

Opis

Solarna Zidna Lampa 4 Komada – Pustite sunce da obavi posao koristeći napredne kristalne solarne panele za punjenje tokom dana za sjajno osvetljenje noću. Montirajte bilo gde. Brza i bezbolna instalacija bez potrebe za ožičenjem. Jednostavno uključite prekidač i montirajte ga koristeći priložene zavrtnje i tiple. Senzor od sumraka do zore detektuje prirodno svetlo kako bi isključio svetla tokom dana i automatski se uključuje noću. Otpornost na vremenske uslove. Izdržljiva konstrukcija od nerđajućeg čelika dizajnirana da izdrži ekstremne vremenske uslove za spoljašnju upotrebu. Svetla se gase tokom dana, salarni panel apsorbiju sunčevu svetlost da štede električnu energiju.

Automatsko punjenje i buđenje: Nakon što ih instalirate i uključite, ova solarna svetla će početi da se automatski pune u zoru i automatski će se aktivirati u sumrak. Biće savršen izbor za vaš travnjak, dvorište, baštu i td.

Nema potrošnje struje, nema električne instalacije! Danas, kao rezultat kontinuiranog istraživanja, visoko efikasni solarni paneli u kombinaciji sa moćnim LED modulima daju zaista zadovoljavajući nivo svetlosti. Osvetlite svoje spoljašnje prostore cele noći! Izvlačenje maksimuma iz raspoložive solarne energije je pametno realizovano pomoću inteligentnih korisničkih interfejsa kao što su 3-stepeni dimeri, tajmeri ​​i PIR senzori. Rezultat je potreban balans između autonomije i željenog nivoa svetlosti.

Možete biti sigurni u dugotrajnu funkciju solarne  lampe, zahvaljujući njenoj upotrebi punjivih baterija za solarno punjenje, koje traju mnogo duže od običnih punjivih baterija. Takva tehnologija niže izlazne troškove za vas u budućnosti i proizvod koji je stoga bolji za životnu sredinu.

U pakovolju idu 4 solarne lampe sa opremom za montiranje. Možete ih postaviti bilo gde, otporne su na sve vremenske uslove. Instalacija je laka i brza.

Specifikacija proizvoda:

Materijal: ABS
Solarni panel: 2v 80ma
Baterija: 1.2V 300 mAh AA battery
Maksimali rad baterije 12 sati
Težina jedne lampe: 65g
Dimenzija: 100mm x 75mm

 

Prijatelj Sajta:

Solarna Zidna Lampa 4 Komada

Solarna Zidna Lampa 4 Komada

 

Dodatne informacije

Težina0,3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Solarna Zidna Lampa 4 Komada”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *