Smart balance wheel HOVERBOARD 6” GARANCIJA


Prilikom naručivanja napišite željenu boju u komentaru.

29.499,00 RSD sa PDV-om

Želite li praktičan, a istovremeno kul prevoz po gradu ili samo tražite novi način zabave? Zanima li Vas kako je to „driftovati“ i surfovati po tlu? Sanjate li oduvek o tome da lebdite umesto da hodate? Do sad ste već zasigurno čuli za ili čak i videli Balance Scooter, inovativan i pametan board za koji mnogi veruju da će biti budućnost prevoza. Jednostavan za upotrebu i siguran po svim svojim karakteristikama, omogućuje Vam da ga koristite bez ikakvih briga.

Balance Scooter smatra se najnovijim prevoznim sredstvom danas. To je moderna verzija klasičnog Segway-a. Radi više-manje na istom principu, s jedinom razlikom što nema ručke, pa su ruke slobodne. Na prvi pogled, možda nećete biti dovoljno hrabri za korišćenje ovog električnog scooter-a, ali uz malo prakse, lako ćete se naviknuti na njega i shvatiti da je upravljanje izuzetno jednostavno.

Opis i karakteristike:

Budućnost je stigla! Krećite se kao nikada do sada. Xplorer board predstavlja novi korak u evoluciji prevoza. Pruža zabavu kao vožnja skateboard-om, lako se upravlja poput scooter motocikla, a opet daje i neki dodatni poseban lebdeći osećaj. Xplorer board balance scooter koristi snažnu SAMSUNG bateriju, senzore i žiroskop koji omogućuju lako upravljanje. Sa jednim punjenjem može se preći do 20 kilometara, a maksimalna brzina je 10 km/h. Osnovne vožnje lako su savladive, naginjanjem napred ili nazad ubrzavate ili kočite dok zaokretanjem jednog stopala gore ili dole skrećete.
– Baterija Samsung 36V4.4AH Li-ion

– CPU nadograđen dvojezgreni CPU

– Maksimalna brzina 10 km

– Maksimalna kilometraža 15-20km

– Maksimalna težina korisnika 120 kg

– Maksimalni stepen uspona 15°

– Prenos/pogon točkovi

– Punjenje 220-230V, 50-60HZ

– Snaga motora 350w*2

– Temperatura punjenja -10° do 50°

– Težina 10 kg

– Veličina točkova 6″

– Vodootpornost standard IP54

– Vreme punjenja 2-3 sati

– GARANCIJA GODINU DANA!

Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Smart balance wheel HOVERBOARD 6” GARANCIJA”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close