Kinoki detox flasteri 1+1 GRATIS

Po ceni od 1099 RSD doijate dva detox flastera!

1.099,00 RSD

Opis

Kinoki detox flasteri za čišćenje vašeg organizma dok spavate!
Iskoristite što pre ovaj top popust!

Kinoki flasteri za detoksikaciju su napravljeni od biljnih ekstrakata i namenjeni su za izbacivanje viška tečnosti i toksina iz tela kroz akupunkturne tačke. Njihova uloga je da ublažavaju napetost i umor, poboljšavaju san, čiste kožu i poboljšavaju opšte zdravstveno stanje. Glavni sastojak ovih flastera je prirodno sirće bambusa, koje ima funkciju super upijanja i izbacivanja toksina. Koristeći ove flastere, toksini koji se skupljaju u telu i krvotoku bivaju brzo eliminisani iz organizma.

Oni takođe imaju funkciju izbacivanja suvišne tečnosti iz organizma, eliminišući zatvor, oslobađaju od umora, poboljšavaju san, otklanjaju ukočenost vrata, ramena, struka, leđa i ekstremiteta i pročišćavaju kožu. Dovoljno je da zalepite flastere na stopala pred spavanje i oni će vam pomoći da se lako oslobodite toksina. U raznim stručnim publikacijama potvrđeno je da se uz pomoć Kinoki flastera uspešno uklanjaju toksini iz tela. Nakon skidanja flastera, na njima se zadržavaju veće količine otpadnih materija, viška tečnosti i toksina iz tela.

Za najbolje rezultate preporučuje se korišćenje flastera pet dana za redom, a onda se postupak ponovi posle 30 dana. Pakovanje sadrži 10 flastera.

Kinoki detox flasteri imaju odličan popust, a očistiće vam skroz organizam.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Kinoki detox flasteri 1+1 GRATIS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *