Električna turpija za nokte Naked Nails

1.580,00 RSD

Kategorija:

Opis

Pred vama se nalazi jedan proizvod koji je namenjen damama i koji će im mnogo olakšati sređivanje noktiju. U pitanju je Naked nails turpija za nokte sa kojom će vam nokti od sada uvek biti uredni i blistavi. U samo nekoliko sekundi sa ovim aparatom ćete doći do lepih i blistavih noktiju na najbrži i najlakši način.

Uredite sami vaše nokte pomoću ovog uređaja i postignite prirodni blistavi sjaj. Dobićete tako lep sjaj da uopšte nećete imati potrebu da nokte polirate. Uštedite dosta para i vremena i postignite potpuno iste rezultate kao u najboljim salonima.

Ovaj set za manikir poseduje dve brzine i 6 dodataka sa kojima će vaš nokti zaista predivno izgledati. Tu se nalaze po dva dodatka za poliranje, turpijanje i sjaj vaših noktiju. Plavi dodaci su za turpijanje, ljubičasti za poliranje, dok su beli dodaci za dobijanje sjaja. Koristite ga uvek na suvim noktima.

Za postizanje idealnih rezultata, trebate ga koristiti na svake dve nedelje, a ukoliko su vam nokti lomljivi jednom mesečno. Možete ga koristiti za nokte i na rukama i na nogama. Za njegov rad su vam potrebne 2 AA baterije. U pakovanju ćete dobiti i detaljno uputstvo na engleskom jeziku, a ispod teksta pogledajte i video klip.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Električna turpija za nokte Naked Nails”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *