Blender ELEKOM EK-171 3 u 1

Availability:

Nema na zalihama <br/> (U tranzitu)


1,00 RSD sa PDV-om

Nema na zalihama
(U tranzitu)

Tri fantastična aparata u jednom setu – sve za pripremu za kuvanje
ELEKOM blender 3 u 1 je jednostavan za korišćenje, odlaganje i čišćenje… I uz to daje odlične rezultate. Dodaci za miksanje i sečenje su jednostavno podesivi. Set ima moćan motor od 200 W, a može raditi osnovnom ili promenljivom brzinom.
Ergonomska drška i plastični zidni nosač koji štedi prostor
ELEKOM blender set 3 u 1 ima ergonomsku dršku koja omogućava bezbedno upravljanje aparatom. Komplet sadrži plastični držač za zid, koji je jednostavan za instalaciju i štedi prostor.
Blendirajte, seckajte, mutite ili meljite – direktno u posudu
Ovaj praktičan set omogućava savršene rezultate u pripremi jela. Za razliku od drugih miksera i blendera uz ELEKOM blender set jednostavno pripremate namirnice i obrađujete ih u skladu sa potrebama i željama direktno u činiju, tiganj ili jelo.
Set ima posudu za mućenje sa kapacitetom od 1000ml, sa dnom obezbeđenim protiv klizanja baze i mericom, od  providnog stakla. Čoper uključuje i posudu, sečivo i nastavak. Posuda za njega takođe ima neklizajuću bazu.
Nastavci – mikser i nož, načinjeni su od nerđajućeg čelika
Nastavci za mikser baza i noževi za seckanje su napravljeni od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika. Svi ostali delovi i pribor su izrađeni od kvalitetnih i dugotrajnih materijala.
Svi dodaci i posude mogu da se peru u mašini za sudove
Za čišćenje dodataka za seckanje i mešanje, kao i posuda, jednostavno ih isperite pod mlazom vode i stavite ih u mašinu za pranje sudova.

Dimenzije 23x23x20 cm

Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Blender ELEKOM EK-171 3 u 1”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close