Akcija!
Vodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAhVodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAhVodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAhVodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAhVodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAhVodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAhVodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAhVodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAh
Mobilni i dodatna oprema/Radio stanice
5.00 od 5 na osnovu 4 ocene
(4 recenzije korisnika)

Vodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAh

4.899,00 RSD 3.290,00 RSD

Poklon Power Bank eksterna baterija od 2600mAh.

Ovaj sat možete koristiti nezavisno od mobilnog telefona, takoreći, on je sam po sebi telefon a takođe je moguće upariti sat sa npr. telefonom i tako ga koristiti. Možete obavljati pozive, slati poruke, slušati muziku, pregledati slike i video, pa čak i slikati i praviti video sa ugrađenom kamerom. Poseduje 1.54 inchni IPS LCD touch screen – ekran, rezoluci 240×240 pixela.

Procesor: MTK6260A 533MHz. Bluetooth verzija je 3.0. Kompatibilan je sa Android uređajima. U njega ide micro sim card, i moguće je proširiti memoriju sa micro SD karticom do 32GB. Ima ugrađeno praćenje sna, pedometar, kalendar, podsetnik, FB-k, Twitter, WhatsUp, pretraživač. . . Nije prevelik i jako lepo stoji na ruci. U kompletu ide sat, uputstvo za upotrebu na Engleskom jeziku i USB kabel, i to sve upakovano u lepu kutijicu. Sat je srebrne boje sa crnim ruckama, i ima nalepnicu na ekranu, izgleda isto kao na slici sa staklenom kockom.

POKLON

Power Bank eksterna baterija od 2600mAh je u obliku priveska i može se naći u više boja. Puni se putem USB priključka ili standardnog punjača 220 V. Ovom baterijom možete puniti mobilne telefone, tablete, MP3 plejere.

 

4 recenzije za Vodootporni Bluetooth Pametni Sat Sa SIM Karticom i Kamerom Za Android i IOS + POKLON Mini PowerBank 2600mAh

 1. 5 out of 5

  Odlicna stvar

 2. 5 out of 5

  Prelep pametan sat u crnoj boji

 3. 5 out of 5

  Mnogo dobar sat

 4. 5 out of 5

  Super

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *