Akcija!

Solarni punjač za sve telefone

Rated 5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 recenzije korisnika)

2.200,00 RSD 1.790,00 RSD

Opis

Namenjen je za punjenje svih vrsta telefona kao i tableta i drugih uređaja. Bez problema će napuni par puta bateriju vašeg telefona (Broj punjenja zavisi od kopaciteta baterije kao i od toga dali se telefon koristi ili ne u toku punjenja).
Ovaj solarni punjač možete puniti na više načina i to preko sunčeve svetlosti (u tom trenutku svetli zelena lampica) pošto ima ugrađen solarni panel, preko klasičnog kućnog punjača, preko računara i preko auto punjača. Na ovom solarnom punjaču postoje i 4 lampice preko kojih možete videte napunjenost baterije. Pogodan je za sve prilike: lov, ribolov, planinarenje, kampovanje, biciklizam kao i za svakodnevnu upotrebu, posebno zato što je vodootporan.

Odgovara za: Alcatel, Apple iPhone, Apple iPad , Asus, Anycool, Blackberry, Gigabyte, Garmin, HTC, Huawei, LG, Lenovo, Nokia, Panasonic, Philips, Prestigio, Motorola, Samsung, Samsung Galaxy, Sony, Sony Ericsson, Tesla, ZTE… MP3, MP4, GPS navigaciju, PDA, tablet i sve telefone i ostalo što koristi USB priključak

Model: ES500
Li-polymer battery: 5000mA/10000mA
Solar charging 5V/200mA
Input: DC5V/1A
Output: DC5V/2x1A

Uredjaj je NOV.

U paketu dobijate punjac, kabal i kačaljku.

4 recenzije za Solarni punjač za sve telefone

 1. Ocenjeno 5 od 5

  imi

  Super stvar

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Boris

  Odličan punjač, jer može da puni dva telefona,ima silikonsku zaštitnu gumu i za razluku i od nekih modela može da se zakači na ranac ili torbicu, ko ga kupi biće zadovoljan sa punjačem.

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Kican Stankovic

  Super stvar solarno punjenje

 4. Ocenjeno 5 od 5

  Božić Dragan

  Ispoštovan dogovor. Sve pohvale

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *